Oficjalne forum fanów Bleacha i Offtopingu
Pomyślałam, że skoro o ulubionych jest to o tych w "druge strone" też może być temat;]
Znowu mam kilka takich:
Aizen - nosz kurde, jak on mnie denerwuje. Fakt, jest ważny w bliczu ale Kubo mógłby go inaczej wykorzystać. Nie podoba mi się w nim wszystko - charakter, nawet wygląd.
Tousen - "Kroczmy ścieżką sprawiedliwości"... Ta jasne... Skoro głosisz takie hasełka to sam zacznij tą swoją ścieżką kroczyć.
Byakuya - taki trochę dupek z niego jest;] Ma stanowczo za wysokie mniemanie o sobie. I nosi jakieś kondomy na głowie (bez tego wygląda całkiem całkiem...)
Kiedyś wkurzała mnie Inoue z tym swoim Kurosaki-kuuuuuuuuuuuun, ale po wyemitowaniu Bleacha przez Hypera tysięczny raz nawet ją polubiłam. Nie dość, że bardzo przydatne moce ma to fajnie gada xD
Użytkownik
Ichigo poniewż zachowuje się identycznie jak Naruciak czyli irytuje, macha, płacze i jest ogólnie SUPERMANem
Inni mogą być
aha dziwnie troche wyglądają panie z SUPER dużymi piersiami ale jak natura je tak obdażyła to OK
byle bez operacji plastycznych
Ostatnio edytowany przez ShinobiObito (2009-12-01 16:06:03)
Hmmm... (próbuje sobie przypomnieć blicza)
-Aizen -byłoby fajnie gdyby miał jakąś osobowość i psychikę. Jest po prostu ...arg
-Tousen- nie lubię jego powodów by walczyć...w ogóle go nie lubię
-Yamamoto- zachowuje się jakby nie dbał o swoich ludzi
-Yammy- mniamci. To mówi wszystko.
Użytkownik
Zdecydowanie Aizen za jego fałsz. Brak zaufania do swoich ludzi. I przede wszystkim jego traktowanie podwładnych.